Organizator:

8

PPS Galeković

PPS Galeković tvrtka je osnovana 1956. godine kao mala radnja za izradu namještaja i stolarije. Danas je tvrtka s dugogodišnjim rastom, koja zapošljava 300 djelatnika i proizvodi preko 650.000 kvadratnih metara podova i parketa godišnje. Naglasak u proizvodnji stavlja na domaće vrste drva poput hrasta i jasena, ali koristi i druge vrste drva te nudi mogućnost termičke obrade drva.

Tvrtka ima dvije proizvodne linije smještene u Mraclinu i Majuru, koje uključuju različite proizvode poput parketa, deckinga, peleta, briketa i fasadnih obloga. PPS Galeković ističe se i po tailor-made proizvodima, te teži biti sinonim za superiornu kvalitetu i eleganciju.

Dostupan je široki asortiman masivnih parketa i višeslojnih podova te deckinga, sa raznim mogućnostima završne obrade poput lakiranja ili ulja. Kao novitet u našem asortimanu nudimo masivne lijepljene drvene ploče. Moguće ih je koristiti u razne namjene poput stepeništa, luksuznih stolova, stolica, ormara i drugog namještaja, a izvrstan su odabir u slučaju izrade custom made rješenja. U proizvodnji koristimo hrastovo drvo, poznato po svojoj tvrdoći i trajnosti ako se pravilno tretira, a njegova topla boja doprinosi atraktivnom izgledu materijala.

Provjerite naš asortiman na www.pps-galekovic.hr

 

Kontakt:
PPS Galeković d.o.o.
Braće Radića 199a
10410 Mraclin
+385 (01) 5590 840 | +385 (01) 6268 460
prodaja@pps-galekovic.hr

www.pps-galekovic.hr

Na vrh