Organizator:

51

JAVOR INŽENJERING PROFESIONAL

Vaš Partner za Savršenu Montažnu Kuću

Javor Inženjering je oslonac u regionu izgradnje montažnih kuća od 2002 godine. Naša porodična firma ističe se po pristupačnim cenama, ali i po posvećenosti vrhunskom kvalitetu i modernom dizajnu, čime smo postali lideri u industriji montažnih kuća u Srbiji.

Sa preko 1000 uspešno realizovanih projekata, naša stručna ekipa garantuje da će vaša kuća ispunjavati sve vaše želje i zahteve. Svaki projekat doživljavamo s posebnom pažnjom i posvećenošću, koristeći isključivo najkvalitetnije materijale i najnaprednije tehnologije.

U Javor Inženjeringu, ne samo da gradimo kuće, već gradimo i odnose sa našim klijentima. Naša posvećenost visokom kvalitetu, profesionalnost i integritet u poslovanju stvorili su uspešne saradnje sa našim klijentima, što nas ispunjava ponosom i zadovoljstvom.

Svaka kuća ima svoju priču, a mi verujemo da je vaša posebna. Zato smo tu da vam pomognemo da vaša priča o izgradnji doma postane najbolja moguća. Kontaktirajte nas danas i krenite na putovanje ka svojoj novoj montažnoj kući sa Javor Inženjeringom. Vaša savršena kuća čeka da se izgradi.

Kontakt:
JAVOR INŽENJERING PROFESIONAL d. o. o
Ul. Profesora Andonovića 43
11233 Ralja, Sopot R. Srbija
+381 65 394 27 99
+381 60 394 27 99
+381 64 111 32 50
office@javor-inzenjering.rs
nenadstankovic@javor-inzenjering.rs

www.javor-inzenjering.rs  

Na vrh