Organizator:

59+61

DOMUSPLUS

DOMUSPLUS d.o.o. tvrtka je čiji zaposlenici posjeduju višegodišnje iskustvo u projektiranju, izradi i montaži obiteljskih kuća, vila za najam, višestambenih te javnih objekata. Cilj nam je unaprijediti kulturu življenja u ekološki i energetski prihvatljivijim montažnim objektima, uz povećanje svijesti o prednostima građenja i življenja u istima.
Vođeni idejom održivog razvoja, promičemo i takav način poslovanja, što dokazuje i naš ISO certifikat 14001 koji se odnosi na zaštitu okoliša.
Isto tako, cilj nam je podići prepoznatljivost niskoenergetskih montažnih objekata u Republici Hrvatskoj na europske standarde, što takav oblik građenja zaslužuje.
Kako bismo uspješno ostvarili našu misiju i viziju, definirali smo strateške ciljeve kojih se predano držimo:
 
Kvaliteta izrade kao imperativ,
Održivi razvoj, ekonomičnost i energetska učinkovitost kao visokopozicioniran faktor,
Potpuno poštivanje obveza prema investitorima, partnerima i dobavljačima,
Povjerenje i zadovoljstvo investitora kao konačan cilj i najbolji generator novih poslovnih prilika,
Poželjan poslovni partner u izgradnji privatnih i javnih objekata,
Dugoročno partnerstvo s kvalitetnim dobavljačima.
 
U svrhu uspješnog tržišnog nadmetanja, cilj DOMUS plusa je prepoznati potrebe kupaca i biti poželjan partner u realizaciji stambenog pitanja. Povrh toga, uvijek nastojimo komunicirati drugačije od drugih, u želji da u potpunosti ispunimo sva očekivanja naših investitora.
 
 

 

DOMUS PLUS PROJEKTIRANJE d.o.o. je tvrtka za projektiranje ekoloških i održivih prefabriciranih građevina u Republici Hrvatskoj.
Naša misija je pružiti najvišu razinu usluge našim klijentima, vodeći brigu o kvaliteti. Naše kupce vodimo kroz cjelokupni proces izrade njihovih objekata pritom vodeći računa o Zakonskim regulativama, njihovim željama i inovativnim rješenjima, od prve ideje sve do dobivene Građevinske dozvole i izvedenog projekta, a pritom koristeći najsuvremeniju tehnologiju CAD i 3D-CAD/CAM programa za crtanje te najnovije software-a za izračun statičkih konstrukcija. Naš način projektiranja i naše viđenje arhitekture je da korisnicima damo sve što požele, no pritom vodimo računa o budućnosti i zdravlju svih nas.
Cilj nam je promovirati ekološki i održivi način gradnje. Jednako tako, cilj nam je postati vodeći projektantski ured za projektiranje većih stambenih i poslovnih građevina te građevina javne namjene. S druge strane, našim kupcima želimo ponuditi najbolju kvalitetu projektnih rješenja i projektne dokumentacije te slobodan izbor izgleda budućih građevina uz tržišno prihvatljive cijene.

 

 

Kontakt:
DOMUSplus d.o.o.
Ribnjak 12, 10 000 Zagreb
Projektni ured: Ilica 259, 10 000 Zagreb
00385 1 4100 342

Kontakt osoba :
Vedrana Novak Jovanović . ing.građ.
00385 95 884 2218
vedrana.novak@domusplus.hr

www.domusplus.hr

Na vrh